• Over ons

  Fieldmarketingtrends.com is een platform waar de laatste trends, ontwikkelingen en cases op het gebied van fieldmarketing, Dit platform is een initiatief van Pepperminds. De initiatiefnemers, Dorus van Zutphen en Terry van den Bemt, hebben beiden een passie voor fieldmarketing. Zij geloven in de enorme kracht van fieldmarketing als marketinginstrument en willen je met deze site laten zien hoe leuk en inspirerend fieldmarketing kan zijn. Heb je zelf een leuke fieldmarketingcase die hier niet mag ontbreken of wil je een keer bloggen over fieldmarketing? Neem gerust contact met ons op! Veel plezier!

 • Dorus van Zutphen

  Ondernemer pur sang. Richtte in 1999 Pepperminds op samen met Bart van Nol. Maakte van Pepperminds een internationaal bedrijf waar inmiddels meer dan 1000 mensen werken.

 • Terry van den Bemt

  Vanaf 2002 werkzaam bij Pepperminds en inmiddels doorgegroeid tot Commercieel Directeur. Een trotse pappa van zijn kleine meid. Best een aardige vent, zolang hij maar niet verliest ;).  

 • Bloggers

  Naast de initiatiefnemers leveren verschillende bloggers een bijdrage aan dit platform.

 • Davy Guijt - Blogger

  Als student bij Pepperminds begonnen, daarna via Heineken in 2008 weer teruggekomen. Heeft een passie voor merken en hun marketing en is binnen Pepperminds verantwoordelijk voor Brand Department. Verder is hij in zijn vrije tijd te vinden in het gras, in de sneeuw, in het water of in het zand.

 • Victor van Veelen - Blogger

  12 jaar geleden bij toeval in de fieldmarketing terecht gekomen en het virus helemaal te pakken gekregen. Na diverse rollen binnen en buiten Pepperminds sinds 2013 terug als campagne directeur. Groot fan van effectieve en slimme marketingcampagnes met de nodige durf en humor. Houd van praten… Soms iets te veel.